קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ללוש היטב ועם ידים משומנות ליצור כדורים קטנים בגודל "כדור פינפונג" כ-20 יח'.
בסיר עמוק לטגן מס' דקות את הירקות חוץ מי תפוח"א ולתבל. להוסיף מים רותחים 3/4 גובה מהסיר ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית רתיחה עדינה.
בזהירות רבה לשים אל תוך המרק את הכדורי הבשר, להוסיף את תפוח"א והאורז. לטעום ולתקן טעמים, להגביר את הלהבה להגיעה לרתיחה ולהנמיך ולבשל כ-15 דק'.
ניתן להוסיף ירק קצוץ בסוף הבישול (פיטרוזיליה,כוסברה).