אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

11,192
צפיות

מרק שעועית עם בשר ועצמות מח

המתכון של
מרק שעועית עם בשר ועצמות מח

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו שעועית לבנה
  • חצי קילו בשר שפונדרה
  • חצי קילו-קילו תלוי בגודל הסיר עצמות מח
  • 4 גזרים
  • 4 בצלים
  • שום
  • שמן קנולה
  • שמיר
  • סלרי ראש ועלים
  • שורש פטרוזלינון
  • מלח פלפל כורכום אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את השעועית במים למשך הלילה .


  • 2

    בסיר גדול לטגן עם 2 כפות כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות .


  • 3

    להוסיף 2 שיני שום קצוץ .


  • 4

    גזר מגורד גס, שמיר וסלרי קצוצים, ראש סלרי ושורש פטרוזלינון מגורדים גס.


  • 5

    לערבב להוסיף את הבצלים השעועית הבשר והעצמות למלא חצי סיר מים להרתיח להנמיך להבה לשעה, חהוסית תפו"א לתבל להוסיף מים רותחים ולבשל עוד שעה. .


1

להשרות את השעועית במים למשך הלילה .


2

בסיר גדול לטגן עם 2 כפות כפות שמן בצל קצוץ לשקיפות .


3

להוסיף 2 שיני שום קצוץ .


4

גזר מגורד גס, שמיר וסלרי קצוצים, ראש סלרי ושורש פטרוזלינון מגורדים גס.


5

לערבב להוסיף את הבצלים השעועית הבשר והעצמות למלא חצי סיר מים להרתיח להנמיך להבה לשעה, חהוסית תפו"א לתבל להוסיף מים רותחים ולבשל עוד שעה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים