3-4 כוסות של קטניות (מושרות יום קודם) חומוס, שעועית
7-8 תפוחי אדמה בינוניים
אופן ההכנה
1
בסיר קטן להרתיח מס' דקות את פרוסות הרגל ולשפוך..
2
בסיר עמוק לטגן את הבצל והבשר עם שני כפות של שמן, לתבל להוסיף את הרגל/ גידים. להוסיף כליטר מים רותחים ואת הקטניות המושרות. להביא לרתיחה לאסוף את הקצף שנוצר.
3
להוסיף את תפוח"א לטעום ולתקן טעמים ולשים על הפלטה..
4
*את הבשר לחתוך לחתיכות גדולות.
1
בסיר קטן להרתיח מס' דקות את פרוסות הרגל ולשפוך..
2
בסיר עמוק לטגן את הבצל והבשר עם שני כפות של שמן, לתבל להוסיף את הרגל/ גידים. להוסיף כליטר מים רותחים ואת הקטניות המושרות. להביא לרתיחה לאסוף את הקצף שנוצר.
3
להוסיף את תפוח"א לטעום ולתקן טעמים ולשים על הפלטה..