לןגן

אוש פוצ'ה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 22/09/2018 | 13:48
אוש פוצ'ה

תקציר המתכון: מרק גידים עם חומוס/שעועית ובשר בבישול ארוך על הפלטה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן להרתיח מס' דקות את פרוסות הרגל ולשפוך.

  2. בסיר עמוק לטגן את הבצל והבשר עם שני כפות של שמן, לתבל להוסיף את הרגל/ גידים. להוסיף כליטר מים רותחים ואת הקטניות המושרות. להביא לרתיחה לאסוף את הקצף שנוצר

  3. להוסיף את תפוח"א לטעום ולתקן טעמים ולשים על הפלטה.

  4. *את הבשר לחתוך לחתיכות גדולות