תקציר המתכון: מרק גידים עם חומוס/שעועית ובשר בבישול ארוך על הפלטה
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר קטן להרתיח מס' דקות את פרוסות הרגל ולשפוך.
בסיר עמוק לטגן את הבצל והבשר עם שני כפות של שמן, לתבל להוסיף את הרגל/ גידים. להוסיף כליטר מים רותחים ואת הקטניות המושרות. להביא לרתיחה לאסוף את הקצף שנוצר
להוסיף את תפוח"א לטעום ולתקן טעמים ולשים על הפלטה.
*את הבשר לחתוך לחתיכות גדולות