הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאמנם קיץ, אך מרק טעים וטוב תמיד עוזר לשמור על הגזרה
חותכים את הכרובית לפרחים קטנים , מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור כרבע שעה..
מטגנים את הבצל עם בסיר ומוסיפים את השום..
מוסיפים כ-4 כוסות ו אבקת מרק מביאים לרתיחה..
מוסיפים את הכרובית שנאפתה בתנור ומבשלים כ- 10 דקות נוספות..
טוחנים בבלנדר ומקבלים מרק חלק עם ארומה מיוחדת בזכות האפייה המקדימה..