לןגן

מרק כרובית טעים במיוחד

מאת: שלומית , פורסם: 23/07/2018 | 11:11
מרק כרובית טעים במיוחד

תקציר המתכון: אמנם קיץ, אך מרק טעים וטוב תמיד עוזר לשמור על הגזרה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרובית לפרחים קטנים , מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור כרבע שעה.

  2. מטגנים את הבצל עם בסיר ומוסיפים את השום.

  3. מוסיפים כ-4 כוסות ו אבקת מרק מביאים לרתיחה.

  4. מוסיפים את הכרובית שנאפתה בתנור ומבשלים כ- 10 דקות נוספות.

  5. טוחנים בבלנדר ומקבלים מרק חלק עם ארומה מיוחדת בזכות האפייה המקדימה.