תקציר המתכון: אמנם קיץ, אך מרק טעים וטוב תמיד עוזר לשמור על הגזרה
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את הכרובית לפרחים קטנים , מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור כרבע שעה.
מטגנים את הבצל עם בסיר ומוסיפים את השום.
מוסיפים כ-4 כוסות ו אבקת מרק מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית שנאפתה בתנור ומבשלים כ- 10 דקות נוספות.
טוחנים בבלנדר ומקבלים מרק חלק עם ארומה מיוחדת בזכות האפייה המקדימה.