אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

1,676
צפיות

מרק בצל טעים

המתכון של
מרק בצל טעים

מרק קליל הכנה, מהיר, הולך נהדר עם פרוסות בגטים עם שום וגבינה מומסת. יאמי!

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ביצים ענקיים או 3 בצלים גדולים. חתוכים לחצי ופרוסים לחצאי ירח.
  • כף סוכר
  • 4 כפות חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות קמח
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חצי כוס יין לבן
  • 4-5 כוסות מים
  • לפי בחירה-
  • גבינת מוצרלה מגוררת
  • בגט עם מעט שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר, לחמם שמן וחמאה, להוסיף את הבצל, סוכר, מלח ופלפל, לטגן על אש בינונית נמוכה עד שחלק מהבצל מזהיב מעט וכל הבצל רך..


  • 2

    להוסיף קמח, לערבב עם כף עץ, עד שכל הקמח יספג. .


  • 3

    להוסיף אבקת מרק, יין ולערבב היטב. להוסיף מים. להביא לרתיחה. להנמיך לבעבוע ולבשל כשעה. .


  • 4

    לשים בתוך קערית מרק, מעל להוסיף גבינת מוצרלה מגוררת ולערבב. .


  • 5

    או אפשר גם- לשים מרק בקערה חסימת חום, לחתוך פרוסות בגט, למרוח בשום כתוש לפי הטעם, לשים מעל גבינה ולשים בתנור מחומם ל180 מעלות. לאפות עד שהגבינה מותכת ומבעבעת. .


  • 6

    בתאבון!.


1

בסיר, לחמם שמן וחמאה, להוסיף את הבצל, סוכר, מלח ופלפל, לטגן על אש בינונית נמוכה עד שחלק מהבצל מזהיב מעט וכל הבצל רך..


2

להוסיף קמח, לערבב עם כף עץ, עד שכל הקמח יספג. .


3

להוסיף אבקת מרק, יין ולערבב היטב. להוסיף מים. להביא לרתיחה. להנמיך לבעבוע ולבשל כשעה. .


4

לשים בתוך קערית מרק, מעל להוסיף גבינת מוצרלה מגוררת ולערבב. .


5

או אפשר גם- לשים מרק בקערה חסימת חום, לחתוך פרוסות בגט, למרוח בשום כתוש לפי הטעם, לשים מעל גבינה ולשים בתנור מחומם ל180 מעלות. לאפות עד שהגבינה מותכת ומבעבעת. .


6

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים