לןגן

מרק בצל טעים

מאת: ליהי א, פורסם: 16/06/2018 | 22:11
מרק בצל טעים

תקציר המתכון: מרק קליל הכנה, מהיר, הולך נהדר עם פרוסות בגטים עם שום וגבינה מומסת. יאמי!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר, לחמם שמן וחמאה, להוסיף את הבצל, סוכר, מלח ופלפל, לטגן על אש בינונית נמוכה עד שחלק מהבצל מזהיב מעט וכל הבצל רך.

  2. להוסיף קמח, לערבב עם כף עץ, עד שכל הקמח יספג.

  3. להוסיף אבקת מרק, יין ולערבב היטב. להוסיף מים. להביא לרתיחה. להנמיך לבעבוע ולבשל כשעה.

  4. לשים בתוך קערית מרק, מעל להוסיף גבינת מוצרלה מגוררת ולערבב.

  5. או אפשר גם- לשים מרק בקערה חסימת חום, לחתוך פרוסות בגט, למרוח בשום כתוש לפי הטעם, לשים מעל גבינה ולשים בתנור מחומם ל180 מעלות. לאפות עד שהגבינה מותכת ומבעבעת.

  6. בתאבון!