אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

1,647
צפיות

מרק תירס

המתכון של
מרק תירס

טעם ברמה של מסעדה סינית המכבדת את עצמה

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 קופסאות שימורים תירס
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות קורנפלור
  • שקית מרק תירס מוכן
  • כף שמן סומסום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 4 כפיות סוכר
  • 5 כוסות מים
  • 2 ביצים
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים קופסת שימורים 1 בבלנדר או מוט ידני עד למחית, מעבירים לסיר ומוסיפים את קופסת השימורים השניה ואת המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים . את הקורנפלור לערבב עם מעט מים ולשפוך למרק לערבב היטב ולבשל במשך כ10 דקות. . לטרוף את הביצים היטב ובעזרת מזלג לזגג לתוך המרק..


1

טוחנים קופסת שימורים 1 בבלנדר או מוט ידני עד למחית, מעבירים לסיר ומוסיפים את קופסת השימורים השניה ואת המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים . את הקורנפלור לערבב עם מעט מים ולשפוך למרק לערבב היטב ולבשל במשך כ10 דקות. . לטרוף את הביצים היטב ובעזרת מזלג לזגג לתוך המרק..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים