לןגן

מרק תירס

מאת: קרן חביב, פורסם: 16/04/2018 | 09:26
מרק תירס

תקציר המתכון: טעם ברמה של מסעדה סינית המכבדת את עצמה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים קופסת שימורים 1 בבלנדר או מוט ידני עד למחית, מעבירים לסיר ומוסיפים את קופסת השימורים השניה ואת המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים . את הקורנפלור לערבב עם מעט מים ולשפוך למרק לערבב היטב ולבשל במשך כ10 דקות. . לטרוף את הביצים היטב ובעזרת מזלג לזגג לתוך המרק.