הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנזיד עדשים נפלא ובריא עם שפע של ירקות ותבלינים בבישום כוסברה
הכנות מראש :.
- לקצוץ את הכוסברה, הבצל ושאר הירקות .
- להכין את תערובת תבלינים.
- לשטוף את העדשים עד שיתקבלו מים נקיים ולסנן.
- להכין 3 ליטר מים רותחים (כ-2 קומקומים).
בישול המרק :.
- לחמם שמן זית בקדרה ולטגן משך 2 דקות את הבצל והשום.
- להוסיף את הגזרים והבטטות ולבחוש מעט.
- להוסיף את תערובת התבלינים ולבחוש כמה שניות.
- להוסיף מים, שימורי עגבניות ועדשים כתומות.
- להביא לרתיחה, לבשל 10 דקות ולכבות את האש.
- להמליח (מלח בתחילת הבישול מעכב בישול קטניות).
- להוסיף כוסברה .
ההגשה :.
- להגיש עם עיטור נוסף של כוסברה ושאטה גרוס.