לןגן

מרק בריאות מרוקאי נפלא, עם עדשים כתומות גזר בטטות וכוסברה

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 03/11/2017 | 01:03
מרק בריאות מרוקאי נפלא, עם עדשים כתומות גזר בטטות וכוסברה

תקציר המתכון: נזיד עדשים נפלא ובריא עם שפע של ירקות ותבלינים בבישום כוסברה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

1. לטיגון

2. ירקות לא קלופים חתוכים לקוביות קטנות

3. תערובת התבלינים

4. למרק

5. לעיטור המנות

אופן הכנה

  1. הכנות מראש :

  2. - לקצוץ את הכוסברה, הבצל ושאר הירקות

  3. - להכין את תערובת תבלינים

  4. - לשטוף את העדשים עד שיתקבלו מים נקיים ולסנן

  5. - להכין 3 ליטר מים רותחים (כ-2 קומקומים)

  6. בישול המרק :

  7. - לחמם שמן זית בקדרה ולטגן משך 2 דקות את הבצל והשום

  8. - להוסיף את הגזרים והבטטות ולבחוש מעט

  9. - להוסיף את תערובת התבלינים ולבחוש כמה שניות

  10. - להוסיף מים, שימורי עגבניות ועדשים כתומות

  11. - להביא לרתיחה, לבשל 10 דקות ולכבות את האש

  12. - להמליח (מלח בתחילת הבישול מעכב בישול קטניות)

  13. - להוסיף כוסברה

  14. ההגשה :

  15. - להגיש עם עיטור נוסף של כוסברה ושאטה גרוס