אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

2,531
צפיות

מרק חרירה

המתכון של
מרק חרירה

עפ"י מתכון של האחת והיחידה מלי מאירוב

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל מוזהב
  • 3 עגבניות מגוררות
  • קופסת שימורים גרגרי חומוס או סנפרוסט (2 כוסות)
  • כוס עדשים ירוקות
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, צרור כוסברה קצוצה, ראש סלרי והעלים
  • כפית וחצי כמון, 2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית כורסום
  • 6 כוסות מים רותחים
  • כוס וחצי אטריות דקות
אופן ההכנה
  • 1

    מזהיבים בצל, מגרדים בסיר 3 עגבניות, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לאטריות. .


  • 2

    מוסיפים מים רותחים וטועמים אם צריך לשפר תיבול..


  • 3

    מבשלים כשעה ורבע, מוציאים מהמרק את עלי הסלרי ומוסיפים את האטריות הדקות וממשיכים לבשל עוד 10 דקות..


1

מזהיבים בצל, מגרדים בסיר 3 עגבניות, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לאטריות. .


2

מוסיפים מים רותחים וטועמים אם צריך לשפר תיבול..


3

מבשלים כשעה ורבע, מוציאים מהמרק את עלי הסלרי ומוסיפים את האטריות הדקות וממשיכים לבשל עוד 10 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים