לןגן

מרק חרירה

מאת: מירי גולני, פורסם: 28/10/2017 | 09:30
מרק חרירה

תקציר המתכון: עפ"י מתכון של האחת והיחידה מלי מאירוב

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים בצל, מגרדים בסיר 3 עגבניות, ומוסיפים את שאר המרכיבים פרט לאטריות.

  2. מוסיפים מים רותחים וטועמים אם צריך לשפר תיבול.

  3. מבשלים כשעה ורבע, מוציאים מהמרק את עלי הסלרי ומוסיפים את האטריות הדקות וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.