ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 בטטות מקולפות וחתוכות לחתיכות גדולות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)שמים את כל הכתומים והבצל בסיר עם המים ומבשלים עד להתרככות.
-
2
2) טוחנים את הכל שמים את התבלינים מערבבים ומחזירים .
-
3
ל3 דק ⏲על הגז ,מכבים ומכניסים את מחמאה ומערבבים ולאחר מכן .
-
4
מסננים לקבלת מרקם יותר חלק .
-
5
בתאבון 🍜.
-
6
Jacqueline fadelon.
1
1)שמים את כל הכתומים והבצל בסיר עם המים ומבשלים עד להתרככות.
2
2) טוחנים את הכל שמים את התבלינים מערבבים ומחזירים .
3
ל3 דק ⏲על הגז ,מכבים ומכניסים את מחמאה ומערבבים ולאחר מכן .
4
מסננים לקבלת מרקם יותר חלק .
5
בתאבון 🍜.
6
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים