לןגן

מרק כתומים🥕🍠🥕🥖

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/10/2017 | 01:16
מרק כתומים🥕🍠🥕🥖

תקציר המתכון: טעים וטיעם😛😛😛

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים את כל הכתומים והבצל בסיר עם המים ומבשלים עד להתרככות

  2. 2) טוחנים את הכל שמים את התבלינים מערבבים ומחזירים

  3. ל3 דק ⏲על הגז ,מכבים ומכניסים את מחמאה ומערבבים ולאחר מכן

  4. מסננים לקבלת מרקם יותר חלק

  5. בתאבון 🍜

  6. Jacqueline fadelon