ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ברבע כוס שמן לטגן את הבצל עד שהופך לשקוף .
-
2
להוסיף את הכורכום והאורז ולטגן קלות .
-
3
נוסיף את שאר המרכיבים ונמזוג כ 2 ליטר מים .
-
4
נבשל עד לריכוך בערך 35 דקות ..
1
ברבע כוס שמן לטגן את הבצל עד שהופך לשקוף .
2
להוסיף את הכורכום והאורז ולטגן קלות .
3
נוסיף את שאר המרכיבים ונמזוג כ 2 ליטר מים .
4
נבשל עד לריכוך בערך 35 דקות ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים