לטגן את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את הכורכום ולערבב נוסיף את העגבניה והחומוס ,להוסיף את הגזר תפו"א והקישוא ולטגן קלות .
2
נוסיף את הסלרי שאר התבלינים למעט הקינמון וניצוק מים רותחים כליטר וחצי ,לבסוף נסדר את הכרוב הלבן מלמעלה ונבשל עד לריכוך הירקות ,את הקינמון והדלעת נוסיף כ 10 דקות לקראת הסיום וכוסברה קצוצה .בישול כללי שעה וחצי להבה נמוכה ..(..אני משתמשת בחומוס של סנפרוסט .).
1
לטגן את הבצל עד לשקיפות ,להוסיף את הכורכום ולערבב נוסיף את העגבניה והחומוס ,להוסיף את הגזר תפו"א והקישוא ולטגן קלות .
2
נוסיף את הסלרי שאר התבלינים למעט הקינמון וניצוק מים רותחים כליטר וחצי ,לבסוף נסדר את הכרוב הלבן מלמעלה ונבשל עד לריכוך הירקות ,את הקינמון והדלעת נוסיף כ 10 דקות לקראת הסיום וכוסברה קצוצה .בישול כללי שעה וחצי להבה נמוכה ..(..אני משתמשת בחומוס של סנפרוסט .).