ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 גבעולי סלרי קצוצים+העלים קצוצים
-
-
-
-
-
-
5-6 כוסות מים (בערך ליטר מים)
-
ותבלינים לפי הטעם
-
מלח,פלפל שחור גרוס, מעט כורכום ומרק עוף
אופן ההכנה
-
1
בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה..
-
2
מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה..
-
3
מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים..
-
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים..
-
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..
-
6
כשהמים רותחים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והעדשים ומבשלים על להבה בנונית עד שהירקות מתרככים..
-
7
מוציאים חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר..
-
8
מחזירים לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד..
-
9
מי שאוהב יכול לטחון את הכל..
-
10
בהצלחה ובתאבון סוניה💖.
1
בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה..
2
מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה..
3
מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים..
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים..
5
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..
6
כשהמים רותחים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והעדשים ומבשלים על להבה בנונית עד שהירקות מתרככים..
7
מוציאים חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר..
8
מחזירים לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד..
9
מי שאוהב יכול לטחון את הכל..
10
בהצלחה ובתאבון סוניה💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים