לןגן

מרק ירקות עם עדשים אדומות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 21/01/2017 | 21:26
מרק ירקות עם עדשים אדומות

תקציר המתכון: מרק בריא וטעים במיוחד💖

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

ותבלינים לפי הטעם

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.

  2. מוסיפים את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה.

  3. מוסיפים את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים.

  4. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  5. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

  6. כשהמים רותחים מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והעדשים ומבשלים על להבה בנונית עד שהירקות מתרככים.

  7. מוציאים חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר.

  8. מחזירים לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד.

  9. מי שאוהב יכול לטחון את הכל.

  10. בהצלחה ובתאבון סוניה💖