מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות..
2
מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות..
3
בתאבון!.
4
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
5
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..
6
לפרטים ושאלות 6182*.
1
מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות..
2
מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות..
3
בתאבון!.
4
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..
5
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..