אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

1,652
צפיות

מלוחייה עם איזי קוק

המתכון של
מלוחייה עם איזי קוק

מתכון של ליאת קאדר

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 גרם עלים של מלוחייה שטופים היטב וטחונים
  • 3-4 שיני שום כתוש
  • תבלינים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור ומקאלף לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 כפות כוסברה יבשה גרגירים מעוכים
  • 1/2 כפית אבקת מרק, צ׳ילי גרוס חריף
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות..


  • 2

    מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות..


  • 3

    בתאבון!.


  • 4

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 5

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 6

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות..


2

מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות..


3

בתאבון!.


4

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


5

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


6

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים