לןגן

מלוחייה עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 15/01/2017 | 00:37
מלוחייה עם איזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של ליאת קאדר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות.

  2. מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות.

  3. בתאבון!

  4. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  5. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  6. לפרטים ושאלות 6182*