ומים חמימים לפי הצורך בערך כוס ורבע..עשיתי לפי העין..
ללוש היטב לתת מנוחה כ 40 דק. התפחה שניה כ 20 דק. ליצור עיגולים ולהתפיח לפני האפיה. למרוח בביצה. לאפות ב 170 מע בתנור שחומם מראש.לאחר האפיה לקרר מעט. להוציא את התוכן..ולמלא במרק
תהנו -הילה❤
אופן ההכנה
1
לחמם בסיר מעט שמן.
2
ולטגן בצל קצוץ.
3
עם ההזהבה להוביף את הירות החתוכים לקוביות.
4
להוסיף מים עם הרתיחה להוסיף תבלינים.
5
כמון כורכום פפריקה מלח פלפל וכד'..
6
להנמיך את האש ולהוסיף את העדשים (ששמנו בנפרד במים רותחים)..
7
לקראת סוף הבישול להוסיף את האיטריות ולתקן טעמים.תהנו הילה💙.
1
לחמם בסיר מעט שמן.
2
ולטגן בצל קצוץ.
3
עם ההזהבה להוביף את הירות החתוכים לקוביות.
4
להוסיף מים עם הרתיחה להוסיף תבלינים.
5
כמון כורכום פפריקה מלח פלפל וכד'..
6
להנמיך את האש ולהוסיף את העדשים (ששמנו בנפרד במים רותחים)..
7
לקראת סוף הבישול להוסיף את האיטריות ולתקן טעמים.תהנו הילה💙.