קערת לחם ומרק עדשים ואיטריות-💟😙
מאת: הילה ליברטי, פורסם: 09/01/2017 | 13:34
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קעריות לחם ומרק עדשים
-
מתכון הילה ליברטי
-
1בצל קצוץ
-
כל הירקות שיש בבית
-
גזר, תפוא,קישוא,בטטה,כרוב ,
-
פטרוזיליה וכוסברה כרוב וכד' ..
-
כוס עדשים להשרות במים
-
רותחים.
-
כוס איטריות.
לחמניות
-
250 גר קמח לבן
-
250 גר קמח כוסמין
-
כף שמרים יבשים
-
רבע כוס שמן.
-
2-כפות סוכר
-
חצי כפית מלח
-
ומים חמימים לפי הצורך בערך כוס ורבע..עשיתי לפי העין..
-
ללוש היטב לתת מנוחה כ 40 דק. התפחה שניה כ 20 דק. ליצור עיגולים ולהתפיח לפני האפיה. למרוח בביצה. לאפות ב 170 מע בתנור שחומם מראש.לאחר האפיה לקרר מעט. להוציא את התוכן..ולמלא במרק
-
תהנו -הילה❤
אופן הכנה
-
לחמם בסיר מעט שמן
-
ולטגן בצל קצוץ
-
עם ההזהבה להוביף את הירות החתוכים לקוביות
-
להוסיף מים עם הרתיחה להוסיף תבלינים
-
כמון כורכום פפריקה מלח פלפל וכד'.
-
להנמיך את האש ולהוסיף את העדשים (ששמנו בנפרד במים רותחים).
-
לקראת סוף הבישול להוסיף את האיטריות ולתקן טעמים.תהנו הילה💙