בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הגריסים ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כמה דקות, מערבבים מידי פעם. .
2
מוסיפים מים רותחים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהגריסים מוכנים..
בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הגריסים ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כמה דקות, מערבבים מידי פעם. .
2
מוסיפים מים רותחים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהגריסים מוכנים..