לןגן

מרק גריסים עם ירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/01/2017 | 19:05
מרק גריסים עם ירקות

תקציר המתכון: מרק חם ומהביל ליום גשום וסגרירי טעיםםםם

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הגריסים ומטגנים קלות, מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים כמה דקות, מערבבים מידי פעם.

  2. מוסיפים מים רותחים ותבלינים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהגריסים מוכנים.

  3. טועמים ומשפרים תיבול מכבים את הגז.

  4. מוזגים לצלחת עמוקה מקשטים בפטרוזיליה טרייה ואוכלים בהנאה.

  5. מרק הכי טעים שיש