ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2.5 כוסות אפונה יבשה (אני משתמשת בחד פעמי חם)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד שמתרכך ומזהיב, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן..
-
2
מוסיפים את העגבניה, האפונה והגזר ומערבבים היטב, מוסיפים מים ותבלינים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים כשעה-שעה וחצי..
-
3
כשהאפונה רכה מכבים את אש ומקררים מעט. שמים את תכולת הסיר בתוך מעבד מזון ומבלנדרים..
-
4
מחזירים לסיר עם המרק נראה סמיך מוסיפים עוד מים, מרתיחים שוב טועמים ומשפרים תיבול..
-
5
מגישים חם חם. .
-
6
יאמי יאמי בתיאבון ולבריאות רינה.
1
מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד שמתרכך ומזהיב, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן..
2
מוסיפים את העגבניה, האפונה והגזר ומערבבים היטב, מוסיפים מים ותבלינים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים כשעה-שעה וחצי..
3
כשהאפונה רכה מכבים את אש ומקררים מעט. שמים את תכולת הסיר בתוך מעבד מזון ומבלנדרים..
4
מחזירים לסיר עם המרק נראה סמיך מוסיפים עוד מים, מרתיחים שוב טועמים ומשפרים תיבול..
5
מגישים חם חם. .
6
יאמי יאמי בתיאבון ולבריאות רינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים