לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 20/12/2016 | 19:20
מרק אפונה יבשה

תקציר המתכון: מרק טעים ומהביל ביום קריר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד שמתרכך ומזהיב, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן.

  2. מוסיפים את העגבניה, האפונה והגזר ומערבבים היטב, מוסיפים מים ותבלינים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים כשעה-שעה וחצי.

  3. כשהאפונה רכה מכבים את אש ומקררים מעט. שמים את תכולת הסיר בתוך מעבד מזון ומבלנדרים.

  4. מחזירים לסיר עם המרק נראה סמיך מוסיפים עוד מים, מרתיחים שוב טועמים ומשפרים תיבול.

  5. מגישים חם חם.

  6. יאמי יאמי בתיאבון ולבריאות רינה