ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 גזרים גדולים קלופים חתוכים לריבועים קטנים
-
2 תפו"א גדולים חתוכים לריבועים קטנים
-
-
2 עגבניות חתוכות לריבועים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב שמים שמן ואת הבצל הקצוץ ומטגנים עד להשחמה, לאחר מכן מוסיפים 5 כוסות מים ואת התבלינים. .
-
2
מערבבים ומוסיפים את כל הירקות החתוכים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כחצי שעה..
-
3
מוסיפים את הספגטי ומבשלים בערך 10 דקות, טועמים ומשפרים תיבול..
-
4
מגישים עם שקדי מרק..
1
בסיר רחב שמים שמן ואת הבצל הקצוץ ומטגנים עד להשחמה, לאחר מכן מוסיפים 5 כוסות מים ואת התבלינים. .
2
מערבבים ומוסיפים את כל הירקות החתוכים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כחצי שעה..
3
מוסיפים את הספגטי ומבשלים בערך 10 דקות, טועמים ומשפרים תיבול..
4
מגישים עם שקדי מרק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים