לןגן

מרק ירקות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/12/2016 | 18:54
מרק ירקות

תקציר המתכון: אין כמו מרק ירקות מהביל ליום חורפי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים שמן ואת הבצל הקצוץ ומטגנים עד להשחמה, לאחר מכן מוסיפים 5 כוסות מים ואת התבלינים.

  2. מערבבים ומוסיפים את כל הירקות החתוכים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כחצי שעה.

  3. מוסיפים את הספגטי ומבשלים בערך 10 דקות, טועמים ומשפרים תיבול.

  4. מגישים עם שקדי מרק.