ראשית, להשרות את העדשים והגריסים במים רותחים בכלי נפרד להמתין 20 דקות .
2
בנתיים לקלף גזר, תפוחי אדמה ובצל. .
3
לשים כף שמן בסיר להביא למצב רתיחה ולהוסיף פנימה את הירקות לערבב ולטגן קלות..
4
לשטוף היטב את העדשים והגריסים תחת מים זורמים במסננת ולהוסיף לסיר. .
5
לערבב היטב.
6
למלא את הסיר במים רותחים לערבב ולהביא למצב רתיחה..
7
להנמיך את הטמפרטורה וזה הזמן לתיבול קורט וחצי מלח, קורט וחצי פלפל שחור 2 כפות גדושות רסק להעלות הטמפרטורה שוב ולהביא למצב רתיחה. להנמיך הטמפרטורה לכבות את הסיר ולתת לעדשים והגריסים להתרכך במידה נכונה לפחות חצי שעה. .
8
בתאבון!.
1
ראשית, להשרות את העדשים והגריסים במים רותחים בכלי נפרד להמתין 20 דקות .
2
בנתיים לקלף גזר, תפוחי אדמה ובצל. .
3
לשים כף שמן בסיר להביא למצב רתיחה ולהוסיף פנימה את הירקות לערבב ולטגן קלות..
4
לשטוף היטב את העדשים והגריסים תחת מים זורמים במסננת ולהוסיף לסיר. .
5
לערבב היטב.
6
למלא את הסיר במים רותחים לערבב ולהביא למצב רתיחה..
7
להנמיך את הטמפרטורה וזה הזמן לתיבול קורט וחצי מלח, קורט וחצי פלפל שחור 2 כפות גדושות רסק להעלות הטמפרטורה שוב ולהביא למצב רתיחה. להנמיך הטמפרטורה לכבות את הסיר ולתת לעדשים והגריסים להתרכך במידה נכונה לפחות חצי שעה. .