אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,174
צפיות

מוקפץ שניצל

המתכון של
מוקפץ שניצל

למה לזרוק אוכל אם אפשר לשדרג אותו?

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שניצלים מוכנים
  • פלפלים כל הצבעים
  • 2 גזרים
  • 2 בצלים גדולים
  • תבלין שווארמה
  • סויה + צ'ילי מתוק
  • יין אדום יבש
אופן ההכנה
  • 0

    מטגנים את הבצלים ומתבלים בכפית תבלין שווארמה.


  • 1

    מוסיפים את הירקות חתוכים לרצועות מערבבים 5 דק על אש בינונית.


  • 2

    מוסיפים את הרטבים והיין (שלוק מכל אחד).


  • 3

    מוסיפים את השניצלים .


  • 4

    מורידים ללהבה הכי נמוכה לרבע שעה.


  • 5

    כשמוכן אפשר להוסיף בצל ירוק, לא חובה, אבל מוסיף ממש.


  • 6

    ניתן להגיש לצד אורז לבן .


0

מטגנים את הבצלים ומתבלים בכפית תבלין שווארמה.


1

מוסיפים את הירקות חתוכים לרצועות מערבבים 5 דק על אש בינונית.


2

מוסיפים את הרטבים והיין (שלוק מכל אחד).


3

מוסיפים את השניצלים .


4

מורידים ללהבה הכי נמוכה לרבע שעה.


5

כשמוכן אפשר להוסיף בצל ירוק, לא חובה, אבל מוסיף ממש.


6

ניתן להגיש לצד אורז לבן .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים