ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
פלפל ירוק חריף (אופציונלי)
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מבשלים את הפסטה כמו הוראות היצרן.
-
1
לאחר שמוכן שוטפים ששמים קרים ושופכים קצת שמן מעל (שלא ידבקו).
-
2
הכנת הבשר.
-
3
מטגנים בשמן לפי הסדר בצל עד שמזהיב.
-
4
גמבה.
-
5
פלפל .
-
6
עגבניות לקצוץ דק דק.
-
7
ושום.
-
8
מחכים שיקבל צבע יפה של טיגון.
-
9
מוסיפים פפריקה ושאר תבלינים.
-
10
נותנים בישול קצר.
-
11
ומוסיפים את הבשר עד שמוכן....
-
12
שמים בצלחת את הפסטה בצורה יפה ומעל את הבשר....
-
13
(אפשר לערבב יחד בסיר).
-
14
בהצלחה🥰.
0
מבשלים את הפסטה כמו הוראות היצרן.
1
לאחר שמוכן שוטפים ששמים קרים ושופכים קצת שמן מעל (שלא ידבקו).
2
הכנת הבשר.
3
מטגנים בשמן לפי הסדר בצל עד שמזהיב.
4
גמבה.
5
פלפל .
6
עגבניות לקצוץ דק דק.
7
ושום.
8
מחכים שיקבל צבע יפה של טיגון.
9
מוסיפים פפריקה ושאר תבלינים.
10
נותנים בישול קצר.
11
ומוסיפים את הבשר עד שמוכן....
12
שמים בצלחת את הפסטה בצורה יפה ומעל את הבשר....
13
(אפשר לערבב יחד בסיר).
14
בהצלחה🥰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים