ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
בשר בקר ם(עגל, אוסובוקו, צלי כתף, צוואר שומני- בוחרים לפחות שני סוגי נתחים ורצוי יותר)
-
-
-
-
-
-
שעועית אדומה או מנומרת, מושרית לילה בהרבה מים
-
-
-
-
תפוחי אדמה קלופים (אפשר לערבב עם 5 בטטות או חתיכה של דלעת)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר כבד עם שמן זית מטגנים עד להשחמה מלאה וטובה את הבצל. זו כמות גדולה אבל זה סוד הטעם והצבע השחום של החמין..
-
2
2.
-
3
במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן זית בשר..
-
4
3.
-
5
מרכיבים לפי הסדר הבא: מניחים מעל בצל השחום שבסיר את הבשר והעצמות..
-
6
4.
-
7
מעל הבשר מניחים את השעועית חיטה, ממליחים ומפלפלים..
-
8
5.
-
9
מעל השעועית מניחים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים..
-
10
6.
-
11
לסיום מניחים את הבשר ולצידו את הביצים..
-
12
7.
-
13
יוצקים מים רתוחים שמכסים את הכל, ממליחים ומפלפלים עוד קצת ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה, .
-
14
8.
-
15
מכניסים לתנור על החום הנמוך ביותר למשך כל הלילה. .
-
16
תבלינים .
-
17
מלח .
-
18
פלפל שחור.
-
19
פפריקה מתוקה .
-
20
פפריקה חריפה .
-
21
2 תמרים בישביל הצבע בתאבון 😊.
1
בסיר כבד עם שמן זית מטגנים עד להשחמה מלאה וטובה את הבצל. זו כמות גדולה אבל זה סוד הטעם והצבע השחום של החמין..
2
2.
3
במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן זית בשר..
4
3.
5
מרכיבים לפי הסדר הבא: מניחים מעל בצל השחום שבסיר את הבשר והעצמות..
6
4.
7
מעל הבשר מניחים את השעועית חיטה, ממליחים ומפלפלים..
8
5.
9
מעל השעועית מניחים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים..
10
6.
11
לסיום מניחים את הבשר ולצידו את הביצים..
12
7.
13
יוצקים מים רתוחים שמכסים את הכל, ממליחים ומפלפלים עוד קצת ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה, .
14
8.
15
מכניסים לתנור על החום הנמוך ביותר למשך כל הלילה. .
16
תבלינים .
17
מלח .
18
פלפל שחור.
19
פפריקה מתוקה .
20
פפריקה חריפה .
21
2 תמרים בישביל הצבע בתאבון 😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים