אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

5,500
צפיות

כרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק

המתכון של
כרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *כרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק*
  • 1 כרוב גדול ושלם
  • למילוי
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 כוס אורז מבורר ושטוף
  • צרור פיטרוזליה קצוצה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 עגבניה חתוכה לקוביות
  • פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף סוכר
  • מיץ מלימון שלם
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד לשקיפות .


  • 2

    להוסיף את הרסק ולהשחים עם המים לבשל כ-5 דקות .


  • 3

    לתבל .


  • 4

    לחתוך את הלב של הכרוב .


  • 5

    להרתיח סיר עם מים להכניס את הכרוב שהחלק הפתוח כלפי מטה .


  • 6

    לבשל כ-רבע שעה .


  • 7

    לקרר ולהפריד את העלים .


  • 8

    לחתוך כל עלה ל-2 .


  • 9

    להוריד את החלק הקשה .


  • 10

    לשים במרכז 2 כפות מתערובת הבשר .


  • 11

    לקפל פנימה את הצדדים ולגלגל .


  • 12

    להכניס לרוטב .


  • 13

    להוסיף מים עד שיכסו את הכרובים .


  • 14

    להביא לרתיחה .


  • 15

    לבשל על להבה בנונית אש נמוכה .


  • 16

    כ-45 דקות .


  • 17

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עד לשקיפות .


2

להוסיף את הרסק ולהשחים עם המים לבשל כ-5 דקות .


3

לתבל .


4

לחתוך את הלב של הכרוב .


5

להרתיח סיר עם מים להכניס את הכרוב שהחלק הפתוח כלפי מטה .


6

לבשל כ-רבע שעה .


7

לקרר ולהפריד את העלים .


8

לחתוך כל עלה ל-2 .


9

להוריד את החלק הקשה .


10

לשים במרכז 2 כפות מתערובת הבשר .


11

לקפל פנימה את הצדדים ולגלגל .


12

להכניס לרוטב .


13

להוסיף מים עד שיכסו את הכרובים .


14

להביא לרתיחה .


15

לבשל על להבה בנונית אש נמוכה .


16

כ-45 דקות .


17

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים