ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
חצילים חתוכים למרובעים ומושרים במלח
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
מטגנים את החצילים בשמן לא עמוק ושמים בצד על נייר סופג.
-
1
באותו מחבט שמים שוב קצת שמן.
-
2
מוסיפים גמבה עד השחמה.
-
3
שום.
-
4
פפריקה.
-
5
סוכר.
-
6
עגבניות מרוסקות .
-
7
מערבבים ונותנים להכל לרתוח על אש בינונית.
-
8
אחרי שהתאדו הנוזלים.
-
9
מוסיפים את שאר התבלינים את החצילים.
-
10
וביצים.
-
11
אחרי שהכל מוכן מספרים גבינת חלומי/בולגרית מעל.
-
12
ואוכלים עם חלה טריה 🥰.
-
13
בתאבון.
0
מטגנים את החצילים בשמן לא עמוק ושמים בצד על נייר סופג.
1
באותו מחבט שמים שוב קצת שמן.
2
מוסיפים גמבה עד השחמה.
3
שום.
4
פפריקה.
5
סוכר.
6
עגבניות מרוסקות .
7
מערבבים ונותנים להכל לרתוח על אש בינונית.
8
אחרי שהתאדו הנוזלים.
9
מוסיפים את שאר התבלינים את החצילים.
10
וביצים.
11
אחרי שהכל מוכן מספרים גבינת חלומי/בולגרית מעל.
12
ואוכלים עם חלה טריה 🥰.
13
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים