לןגן

חמין מרוקי

מאת: נטלי באבאי , פורסם: 21/12/2020 | 17:45
חמין מרוקי

תקציר המתכון: מושלם ברמות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר כבד עם שמן זית מטגנים עד להשחמה מלאה וטובה את הבצל. זו כמות גדולה אבל זה סוד הטעם והצבע השחום של החמין.

  2. 2

  3. במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן זית בשר.

  4. 3

  5. מרכיבים לפי הסדר הבא: מניחים מעל בצל השחום שבסיר את הבשר והעצמות.

  6. 4

  7. מעל הבשר מניחים את השעועית חיטה, ממליחים ומפלפלים.

  8. 5

  9. מעל השעועית מניחים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.

  10. 6

  11. לסיום מניחים את הבשר ולצידו את הביצים.

  12. 7

  13. יוצקים מים רתוחים שמכסים את הכל, ממליחים ומפלפלים עוד קצת ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה,

  14. 8

  15. מכניסים לתנור על החום הנמוך ביותר למשך כל הלילה.

  16. תבלינים

  17. מלח

  18. פלפל שחור

  19. פפריקה מתוקה

  20. פפריקה חריפה

  21. 2 תמרים בישביל הצבע בתאבון 😊