תקציר המתכון: מושלם ברמות
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר כבד עם שמן זית מטגנים עד להשחמה מלאה וטובה את הבצל. זו כמות גדולה אבל זה סוד הטעם והצבע השחום של החמין.
2
במחבת נפרדת מטגנים במעט שמן זית בשר.
3
מרכיבים לפי הסדר הבא: מניחים מעל בצל השחום שבסיר את הבשר והעצמות.
4
מעל הבשר מניחים את השעועית חיטה, ממליחים ומפלפלים.
5
מעל השעועית מניחים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.
6
לסיום מניחים את הבשר ולצידו את הביצים.
7
יוצקים מים רתוחים שמכסים את הכל, ממליחים ומפלפלים עוד קצת ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כחצי שעה,
8
מכניסים לתנור על החום הנמוך ביותר למשך כל הלילה.
תבלינים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
2 תמרים בישביל הצבע בתאבון 😊