ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 פלפלים שלמים אדומים חריפים (צ'ילי)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הפלפלים הירוקים לחתוך לעיגולים ...נחמם את השמן והפלפלים במחבת עמוקה או סיר שטוח ...נוסיף את השום המגורד והפפריקה ונערבב לפתיחת תבלינים...את העגבניות נחתוך לרבעים עם הקליפה ..נוסיף את.
-
2
העגבניות לסיר ...כמון ומלח נערבב..נמניך להבה נכסה את המחבת ..נבשל כרבע שעה ..נטעם מהרוטב אם חריף מידי נוסיף כפית סוכר לאיזון טעמים .
-
3
נוסיף את הבצים..נפזר כוסברה יבשה ופלפל שחור גרוס .
-
4
נכסה שוב לעוד כ 5 דקות ומוכן.
-
5
בהצלחה אילנית בניזרי ❣.
-
6
מי שלא רוצה חריף במקום הפלפלים תוסיפו גמבה אדומה חתוכה לרצועות 💕.
1
את הפלפלים הירוקים לחתוך לעיגולים ...נחמם את השמן והפלפלים במחבת עמוקה או סיר שטוח ...נוסיף את השום המגורד והפפריקה ונערבב לפתיחת תבלינים...את העגבניות נחתוך לרבעים עם הקליפה ..נוסיף את.
2
העגבניות לסיר ...כמון ומלח נערבב..נמניך להבה נכסה את המחבת ..נבשל כרבע שעה ..נטעם מהרוטב אם חריף מידי נוסיף כפית סוכר לאיזון טעמים .
3
נוסיף את הבצים..נפזר כוסברה יבשה ופלפל שחור גרוס .
4
נכסה שוב לעוד כ 5 דקות ומוכן.
5
בהצלחה אילנית בניזרי ❣.
6
מי שלא רוצה חריף במקום הפלפלים תוסיפו גמבה אדומה חתוכה לרצועות 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים