אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,671
צפיות

תבשיל טחולים ופטריות

המתכון של
תבשיל טחולים ופטריות

לכל מי שחוששת מבישול איברים פנימיים, סיר טעים וקל שכולם זוללים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אריזת טחולים חצי קילו
  • קופסת פטריות
  • שני בצלים קצוצים
  • כף כמון
  • כף פפריקה
  • 2 כפות שמן
  • כף שום קצוץ
  • כף כורכום
  • מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצל עם השמן והתבלינים.


  • 2

    מוסיפים את הטחולים והפטריות.


  • 3

    מערבבים היטב.


  • 4

    מוסיפים מים שיכסו הכל.


  • 5

    מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כשעה..


1

מטגנים את הבצל עם השמן והתבלינים.


2

מוסיפים את הטחולים והפטריות.


3

מערבבים היטב.


4

מוסיפים מים שיכסו הכל.


5

מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כשעה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים