ראשית מנקים את הכרובית מעלים וגבעולים ירוקים. מרתיחים סיר גדול עם מים כפית מלח ו 2 כפות חומץ , וברתיחה מוסיפים את הכרובית ל: רבע שעה בערך , עד לריכוך קל.. מוציאים שוטפים שמים במסננת להגרת נוזלים.
בקערה מכינים את את המשרה
רבע/ חצי כוס שמן זית ( כוס חד"פ שקופה).
כפית פפריקה
כפית כורכום
בערך* חצי כפית מלח גס או לפי הטעם.
3 כפות רוטב צילי מופחת סוכר של קנור.
1/4 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית שום גבישי ( תבלין)
2 כפות רוטב סויה .
מערבבים הכל יחד ומורחים על הכרובית מכל צדדיה , מפזרים שומשום ולתנור על 200 מעלות עד להזהבה יפה .
אופן ההכנה
1
קילו כנפיים ( אפשר להוסיף גם תפוא ) בשקית קוקי. .
2
ראשית לנקות את הכנפיים ,בקערה לשים : .
3
רבע/ חצי כוס שמן זית .
4
3 כפות רוטב צילי מתוק קנור מופחת סוכר. .
5
3 שיני שום כתושות.
6
2-3 כפות רוטב סויה .
7
כף סילאן , כף מרק עוף , מעט מלח , מעט פלפל שחור , מעט כמון, כפית ורבע פפריקה , כפית וחצי תבלין לפרגיות/ גריל עוף. רבע כוס קולה / מים .(הקולה נותן צבע פצצה!) מערבבים את כל הרוטב ויוצקים על הכנפיים , מערבבים ומעסים טוב טוב , ניתן להוסיף גם קוביות תפוחי אדמה., שופכים הכל יחד לשקית קוקי עם הרוטב וסוגרים. את השקית מניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה , מחוררים 3-4 חורים קטנים עם קיסם. מכניסים לתנור על טורבו חום 200 מעלות כ 50 דקות . לאחר מכן פותחים את השקית קוקי (בזהירות) שופכים את הכל בתבנית על נייר האפייה וממשיכים לאפות עד להשחמה הפעם בלי טורבו. חום רגיל 180-200 מעלות עוד 15-20 דקות או עד הזהבה יפה . .
8
בהצלחה סיון❤.
1
קילו כנפיים ( אפשר להוסיף גם תפוא ) בשקית קוקי. .
2
ראשית לנקות את הכנפיים ,בקערה לשים : .
3
רבע/ חצי כוס שמן זית .
4
3 כפות רוטב צילי מתוק קנור מופחת סוכר. .
5
3 שיני שום כתושות.
6
2-3 כפות רוטב סויה .
7
כף סילאן , כף מרק עוף , מעט מלח , מעט פלפל שחור , מעט כמון, כפית ורבע פפריקה , כפית וחצי תבלין לפרגיות/ גריל עוף. רבע כוס קולה / מים .(הקולה נותן צבע פצצה!) מערבבים את כל הרוטב ויוצקים על הכנפיים , מערבבים ומעסים טוב טוב , ניתן להוסיף גם קוביות תפוחי אדמה., שופכים הכל יחד לשקית קוקי עם הרוטב וסוגרים. את השקית מניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה , מחוררים 3-4 חורים קטנים עם קיסם. מכניסים לתנור על טורבו חום 200 מעלות כ 50 דקות . לאחר מכן פותחים את השקית קוקי (בזהירות) שופכים את הכל בתבנית על נייר האפייה וממשיכים לאפות עד להשחמה הפעם בלי טורבו. חום רגיל 180-200 מעלות עוד 15-20 דקות או עד הזהבה יפה . .