אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,907
צפיות

תבשיל שעועית לבנה עם בשר

המתכון של
תבשיל שעועית לבנה עם בשר

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל גדול קצוץ דק
  • שמן לטיגון הבצל
  • חצי קילו שעועית לבנה מושרית לילה
  • בשר שריר או אסדו או צלעות חתוך למנות
  • מלח
  • פילפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • כף כמון
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד להזהבה .


  • 2

    להוסיף רסק .


  • 3

    לערבב ולטגן דקה .


  • 4

    להוסיף תבלינים .


  • 5

    לערבב ולטגן עוד דקה .


  • 6

    להוסיף חצי כוס מים .


  • 7

    לערבב ולכסות את הסיר .


  • 8

    להנמיך להבה ולבשל במשך 5 דקות .


  • 9

    להוסיף שעועית לבנה שהושרתה לילה.


  • 10

    להוסיף בשר .


  • 11

    להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר .


  • 12

    להביא לרתיחה טובה .


  • 13

    להנמיך ולבשל עד שהכל רך והרוטב נהיה סמיך .


  • 14

    ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול תפוא אם רוצים .


1

לטגן את הבצל עד להזהבה .


2

להוסיף רסק .


3

לערבב ולטגן דקה .


4

להוסיף תבלינים .


5

לערבב ולטגן עוד דקה .


6

להוסיף חצי כוס מים .


7

לערבב ולכסות את הסיר .


8

להנמיך להבה ולבשל במשך 5 דקות .


9

להוסיף שעועית לבנה שהושרתה לילה.


10

להוסיף בשר .


11

להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר .


12

להביא לרתיחה טובה .


13

להנמיך ולבשל עד שהכל רך והרוטב נהיה סמיך .


14

ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול תפוא אם רוצים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים