קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עד להזהבה
להוסיף רסק
לערבב ולטגן דקה
להוסיף תבלינים
לערבב ולטגן עוד דקה
להוסיף חצי כוס מים
לערבב ולכסות את הסיר
להנמיך להבה ולבשל במשך 5 דקות
להוסיף שעועית לבנה שהושרתה לילה
להוסיף בשר
להוסיף מים רותחים עד מעל הבשר
להביא לרתיחה טובה
להנמיך ולבשל עד שהכל רך והרוטב נהיה סמיך
ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול תפוא אם רוצים