אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

453
צפיות

רבע טלה עם ארטישוק וכרפס

המתכון של
רבע טלה עם ארטישוק וכרפס

מעדן טעים במיוחד

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רבע טלה קטן במשקל קילו וחצי עד 2 קילו פרוס לא עד הסוף רק מסומן בעצם והבשר עדיין מחובר החיתוך הזה יוצר צורת מניפה
  • בצל גדול פרוס דק
  • 5-6 גבעולי כרפס כולל עלים שטופים ונקיים מסיבים
  • 6-7 תחתיות ארטישוק רפואת מושרות במים ולימון לחצי שעה
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • כורכום
  • מעט קינמון
  • בהרט
  • כף אבקת מרק לא חובה
  • מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    להניח בסוטג׳ גדול את הנתח למלא מים להביא לרתיחה עד שיוציא את הקצף הלבן .


  • 2

    לשפוך את המים לשטוף את הנתח ואת בסיר להדיח .


  • 3

    להניח בסיר הנקי את הבצל .


  • 4

    לקצוץ דק את עלי הכרפס .


  • 5

    את הגבעולים לחתוך במקטעיםשל 4סמ׳ .


  • 6

    חהניח בסיר עג׳ הבצל את העלים הקצוצים .


  • 7

    להניח את נתח הבשר .


  • 8

    להוסיף את גבעולי הכרפס .


  • 9

    לתבל .


  • 10

    להוסיף מים רותחים .


  • 11

    להביא לרתיחה טובה להנמיך ולבשל על אש נמוכה מכוסה .


  • 12

    לקראת סוף הבישול להוסיף את תחתיות הארטישוק ולבשל עד לריכוך הבשר והארטישוק.


  • 13

    אפשר להוסיף תפוא אם רוצים .


  • 14

    .


1

להניח בסוטג׳ גדול את הנתח למלא מים להביא לרתיחה עד שיוציא את הקצף הלבן .


2

לשפוך את המים לשטוף את הנתח ואת בסיר להדיח .


3

להניח בסיר הנקי את הבצל .


4

לקצוץ דק את עלי הכרפס .


5

את הגבעולים לחתוך במקטעיםשל 4סמ׳ .


6

חהניח בסיר עג׳ הבצל את העלים הקצוצים .


7

להניח את נתח הבשר .


8

להוסיף את גבעולי הכרפס .


9

לתבל .


10

להוסיף מים רותחים .


11

להביא לרתיחה טובה להנמיך ולבשל על אש נמוכה מכוסה .


12

לקראת סוף הבישול להוסיף את תחתיות הארטישוק ולבשל עד לריכוך הבשר והארטישוק.


13

אפשר להוסיף תפוא אם רוצים .


14

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים