אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,032
צפיות

קציצות עם ארטישוק

המתכון של
קציצות עם ארטישוק

מתכון טעים חגיגי מתאים לכל ארועה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • טיבול
  • כף קורקום
  • כף ראס אל חנות
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • לקציצות רכות אפשר ליגרוס תפוח אדמה בנוני
  • שתי בצלים גרוסים
  • חצי חבילה פטרוזיליה
  • כף שמן מעט מלח
  • רוטב לסיר
  • כף קורקום
  • רבע כפית קינמון
  • מלח לפי טעם
  • פילפל שחור חצי כפית
  • שלוש בצלים גדולים קצוצים
  • חמש גבעולי כרפס קצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל התבלינים לפי מה שרשמתי ולהניח בצד .


  • 2

    בנתיים.


  • 3

    לטגן את הבצל עם הכרפס להוסיף את .


  • 4

    התבלינים כמה דקות להוסיף מים.


  • 5

    עד גובה של התכולה של הסיר.


  • 6

    להכין קציצות ולהניח במרכז הארטישוק ולסדר בסיר את כל הארטישוק אם נשאר בשר.


  • 7

    אפשר לעשות קציצות ולהוסיף לסיר.


  • 8

    לבשל על אש נמוכה עד לצימצום הנוזלים.


1

לערבב את כל התבלינים לפי מה שרשמתי ולהניח בצד .


2

בנתיים.


3

לטגן את הבצל עם הכרפס להוסיף את .


4

התבלינים כמה דקות להוסיף מים.


5

עד גובה של התכולה של הסיר.


6

להכין קציצות ולהניח במרכז הארטישוק ולסדר בסיר את כל הארטישוק אם נשאר בשר.


7

אפשר לעשות קציצות ולהוסיף לסיר.


8

לבשל על אש נמוכה עד לצימצום הנוזלים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים