לןגן

רבע טלה עם ארטישוק וכרפס

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 02/05/2019 | 22:16
רבע טלה עם ארטישוק וכרפס

תקציר המתכון: מעדן טעים במיוחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח בסוטג׳ גדול את הנתח למלא מים להביא לרתיחה עד שיוציא את הקצף הלבן

  2. לשפוך את המים לשטוף את הנתח ואת בסיר להדיח

  3. להניח בסיר הנקי את הבצל

  4. לקצוץ דק את עלי הכרפס

  5. את הגבעולים לחתוך במקטעיםשל 4סמ׳

  6. חהניח בסיר עג׳ הבצל את העלים הקצוצים

  7. להניח את נתח הבשר

  8. להוסיף את גבעולי הכרפס

  9. לתבל

  10. להוסיף מים רותחים

  11. להביא לרתיחה טובה להנמיך ולבשל על אש נמוכה מכוסה

  12. לקראת סוף הבישול להוסיף את תחתיות הארטישוק ולבשל עד לריכוך הבשר והארטישוק

  13. אפשר להוסיף תפוא אם רוצים