אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

513
צפיות

קציצות בשר וכבד

המתכון של
קציצות בשר וכבד

תבשיל מיוחד מרשים ההשקעה כדאית...

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • 300 גרם כבדי עוף
  • קילו זתים שבורים ( קונים במשקל ומוציאים את הגרעינים)
  • להרתיח את הזתים פעמיים וליזרוק
  • את המים
  • את כבדי העוף להכניס לגריל רק כדי להוציא את הדם וליטחון ולהוסיף לבשר הטחון
  • לתבלן עם שתי כפות כמון
  • כף פפריקה אדומה חריפה
  • תבלין לקציצות מעט מלח שתי כפות שמן 10 שיני שום עם צרור פטרוזיליה
  • ליטחון להוסיף לתערובת ולערבב טוב
  • ולהניח בצד לפחות שעה
אופן ההכנה
  • 1

    להכין רוטב בסיר שטוח ורחב.


  • 2

    לפזר שמונה שיני שום פילפל שאטה.


  • 3

    שלוש ארבע יחידות גמבה חתוכה לרצועות ארבע חמש לימון כבוש .


  • 4

    צאל׳י גרוס כף רבע כוס שמן כף כמון.


  • 5

    כף פפריקה להרתיח ליפתוח טעמים .


  • 6

    להכניס את הזתים לשים מים בגובה .


  • 7

    הזתים לסדר קציצות מעל ולבשל על אש המוכה לפחות שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים תהנו!! .


1

להכין רוטב בסיר שטוח ורחב.


2

לפזר שמונה שיני שום פילפל שאטה.


3

שלוש ארבע יחידות גמבה חתוכה לרצועות ארבע חמש לימון כבוש .


4

צאל׳י גרוס כף רבע כוס שמן כף כמון.


5

כף פפריקה להרתיח ליפתוח טעמים .


6

להכניס את הזתים לשים מים בגובה .


7

הזתים לסדר קציצות מעל ולבשל על אש המוכה לפחות שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים תהנו!! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים