ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
300 גר חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
-
300 גר כבד עוף חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
2 כוסות אורז בסמטי (לא שטוף)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר יציקה/ רחב לטגן בשמן את חזה העוף והכבדים עם התבלינים כרבע שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם.
-
2
להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עוד כ2 דקות.
-
3
להוסיף 3/4 מכלל הירק ולטגן עוד כדקה עד לירידת הנפח של הירק.
-
4
מוסיפים את האורז ושאר הירק ומערבבים היטב הכל כחצי דקה.
-
5
מוסיפים מים רותחים סנטימטר מעל האורז ומבשלים על אש גבוהה ללא מכסה 10 דקות.
-
6
טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך (המים צריכים להיות מעט מלוחים ממה שצריך).
-
7
מעבירים ללהבה בינונית על אש קטנה, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות.
-
8
בתיאבון!!.
1
בסיר יציקה/ רחב לטגן בשמן את חזה העוף והכבדים עם התבלינים כרבע שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם.
2
להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עוד כ2 דקות.
3
להוסיף 3/4 מכלל הירק ולטגן עוד כדקה עד לירידת הנפח של הירק.
4
מוסיפים את האורז ושאר הירק ומערבבים היטב הכל כחצי דקה.
5
מוסיפים מים רותחים סנטימטר מעל האורז ומבשלים על אש גבוהה ללא מכסה 10 דקות.
6
טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך (המים צריכים להיות מעט מלוחים ממה שצריך).
7
מעבירים ללהבה בינונית על אש קטנה, סוגרים מכסה ומבשלים 20 דקות.
8
בתיאבון!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים