הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון אהוב על ילדים. אפשר להוסיף ריבועים של תפוח אדמה לתוך הרוטב
מערבבים את כל חומרי הקציצות. מניחים בצד למנוחה למיזוג טעמים. .
בסיר מוסיפים "סיבוב" שמן מטגנים בצל ומוסיפים כף פפריקה וחצי כף כורכום. לאחר שנפתחים טעמים מוסיפים את רסק העגבניות לאידוי כחצי דקה ואז מוסיפים 2 כוסות מים פושרים. לאחר רתיחה קלה מוסיפים ריבועי תפוח אדמה. טועמים ומשפרים טעמים. רתיחה קלה ובישול של כרבע שעה. .
מתחילים לגלגל קציצות ולהניח ברוטב. .
לאחר שהסיר מלא בקציצות ממשיכים לבשל על אש קטנה כחצי שעה. .