אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,364
צפיות

11

11

מניפות בשר עם אפויים בצלי פנינה וערמונים תבשיל של שמחותתתת

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 👇👇👇👇👇
אופן ההכנה
  • 1

    מניפת בשר עם בצלי פנינה,אפויים וערמונים.


  • 2

    מתכון של אימי האלופה אסתר אסולין ❤❤.


  • 3

    תודה לאילנית כרבי המדהימה על הרעיון❤.


  • 4

    ניקח נתח בשר 5 מוכשר..


  • 5

    להפשיר להניח על נייר כסף כאשר גודל הנייר יוכל לכסות את הבשר כעטיפה.❣סיון מלול❣.


  • 6

    לעסות את הבשר עם חצי כוס שמן זית מלח גס פלפל גרוס ולהניח עליו 4 עלי דפנה וקצת פלפל אנגלי לעטוף ולהכניס לאפייה רגילה.


  • 7

    (לא בטורבו) 4 שעות על חום 150 מעלות. נוציא ונקרר לכמה שעות במקרר...❣סיון מלול❣לאחר מכן נחתוך את הבשר למניפה. בסיר רחב נטגן להזהבה בצלי פנינה קלופים קטנים חב' 1 לאחר מכן נוסיף את הבשר במרכז הסיר ומסביב נפזר חב' 1 של אפויים (תפוחי אדמה קטנים לא קלופים אך שטופים היטב)+ 2 שקיות ערמונים בוואקום(מוכנים) וראש של שום שלם! .


  • 8

    ❣סיון מלול❣נערבב בקערה 3 כוסות מים רותחים עם התבלינים הבאים: 2 כפות סילאן,חצי כפית קינמון כפית כורכום, כף שטוחה כמון, פלפל גרוס ומלח לפי הטעם האישי,נשפוך לסיר ונבשל כשעה עד שהכל רך. לאחר הבישול רגע לפניי ההגשה קבלו טיפ👇❣סיון מלול❣.


  • 9

    נכניס את הסיר לצלייה בתנור על החום הכי גבוה קרוב לגריל ל-5 דק'..


  • 10

    רצוי לחמם את התנור לפניי שמכניסים את הסיר. ב❣ה❣צ❣ל❣ח❣ה.


1

מניפת בשר עם בצלי פנינה,אפויים וערמונים.


2

מתכון של אימי האלופה אסתר אסולין ❤❤.


3

תודה לאילנית כרבי המדהימה על הרעיון❤.


4

ניקח נתח בשר 5 מוכשר..


5

להפשיר להניח על נייר כסף כאשר גודל הנייר יוכל לכסות את הבשר כעטיפה.❣סיון מלול❣.


6

לעסות את הבשר עם חצי כוס שמן זית מלח גס פלפל גרוס ולהניח עליו 4 עלי דפנה וקצת פלפל אנגלי לעטוף ולהכניס לאפייה רגילה.


7

(לא בטורבו) 4 שעות על חום 150 מעלות. נוציא ונקרר לכמה שעות במקרר...❣סיון מלול❣לאחר מכן נחתוך את הבשר למניפה. בסיר רחב נטגן להזהבה בצלי פנינה קלופים קטנים חב' 1 לאחר מכן נוסיף את הבשר במרכז הסיר ומסביב נפזר חב' 1 של אפויים (תפוחי אדמה קטנים לא קלופים אך שטופים היטב)+ 2 שקיות ערמונים בוואקום(מוכנים) וראש של שום שלם! .


8

❣סיון מלול❣נערבב בקערה 3 כוסות מים רותחים עם התבלינים הבאים: 2 כפות סילאן,חצי כפית קינמון כפית כורכום, כף שטוחה כמון, פלפל גרוס ומלח לפי הטעם האישי,נשפוך לסיר ונבשל כשעה עד שהכל רך. לאחר הבישול רגע לפניי ההגשה קבלו טיפ👇❣סיון מלול❣.


9

נכניס את הסיר לצלייה בתנור על החום הכי גבוה קרוב לגריל ל-5 דק'..


10

רצוי לחמם את התנור לפניי שמכניסים את הסיר. ב❣ה❣צ❣ל❣ח❣ה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים