ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
רכיבים למילוי
-
-
-
-
1 יחידה כרישה קצוצה-החלק הלבן
-
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
-
1 קורט מלח,פלפל,פפריקה,ראס אל חנות,כורכום
-
-
-
רכיבים לרוטב
-
-
-
-
1 כף א.מרק בצל, א.מרק עוף
-
1 קורט מלח,פלפל שחור,פפריקה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1. לרוקן פלפלים וקישואים, את התוכן שמוציאים מהקישואים לקצוץ למילוי..
-
2
לבשל את האורז המלא עם מים במיקרו עד שמתרכך כ-15 דק'.
-
3
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את הכרישה, המילוי של הקישואים, עשבי התיבול, הגזר הבשר והאורז ולבסוף את התבלינים. לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים..
-
4
להכין את הרוטב בקערה: את עלי המנגולד לרכך במיקרו, לקרוע את העלים לרצועות גסות, את החלק הלבן לקצוץ להוסיף את כל חומרי הרוטב להוסיף את המים ולערבב..
-
5
למלא את הפלפלים והקישואים לסדר בסיר..
-
6
לשפוך את הרוטב מעל.
-
7
לבשל כשעה בחום בינוני.
-
8
ניתן לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לעוד כ-1/2 שעה בחום בינוני-נמוך, (לא חייבים, זה משדרג את הטעם).
1
1. לרוקן פלפלים וקישואים, את התוכן שמוציאים מהקישואים לקצוץ למילוי..
2
לבשל את האורז המלא עם מים במיקרו עד שמתרכך כ-15 דק'.
3
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את הכרישה, המילוי של הקישואים, עשבי התיבול, הגזר הבשר והאורז ולבסוף את התבלינים. לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים..
4
להכין את הרוטב בקערה: את עלי המנגולד לרכך במיקרו, לקרוע את העלים לרצועות גסות, את החלק הלבן לקצוץ להוסיף את כל חומרי הרוטב להוסיף את המים ולערבב..
5
למלא את הפלפלים והקישואים לסדר בסיר..
6
לשפוך את הרוטב מעל.
7
לבשל כשעה בחום בינוני.
8
ניתן לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לעוד כ-1/2 שעה בחום בינוני-נמוך, (לא חייבים, זה משדרג את הטעם).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים