אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,203
צפיות

ממולאים ברוטב עגבניות ומנגולד

המתכון של
ממולאים ברוטב עגבניות ומנגולד

אני מכינה עם אורז מלא אפשר עם כל סוגי האורז

  • קטגוריהתבשילים
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רכיבים למילוי
  • 500 גרם בשר טחון
  • 3 יחידות גזר מגורד גס
  • 1 יחידה בצל גדול-קצוץ
  • 1 יחידה כרישה קצוצה-החלק הלבן
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 קורט מלח,פלפל,פפריקה,ראס אל חנות,כורכום
  • 3/4 כוס ארז מלא
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • רכיבים לרוטב
  • 5 יחידות עגבניות מגורדות
  • 3 יחידות שום כתוש
  • 1 יחידה רסק עגבניות-קטן
  • 1 כף א.מרק בצל, א.מרק עוף
  • 1 קורט מלח,פלפל שחור,פפריקה
  • 1/2 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 יחידה לימון סחוט
  • 1 חבילה עלי מנגולד
  • 2.5 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    1. לרוקן פלפלים וקישואים, את התוכן שמוציאים מהקישואים לקצוץ למילוי..


  • 2

    לבשל את האורז המלא עם מים במיקרו עד שמתרכך כ-15 דק'.


  • 3

    לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את הכרישה, המילוי של הקישואים, עשבי התיבול, הגזר הבשר והאורז ולבסוף את התבלינים. לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים..


  • 4

    להכין את הרוטב בקערה: את עלי המנגולד לרכך במיקרו, לקרוע את העלים לרצועות גסות, את החלק הלבן לקצוץ להוסיף את כל חומרי הרוטב להוסיף את המים ולערבב..


  • 5

    למלא את הפלפלים והקישואים לסדר בסיר..


  • 6

    לשפוך את הרוטב מעל.


  • 7

    לבשל כשעה בחום בינוני.


  • 8

    ניתן לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לעוד כ-1/2 שעה בחום בינוני-נמוך, (לא חייבים, זה משדרג את הטעם).


1

1. לרוקן פלפלים וקישואים, את התוכן שמוציאים מהקישואים לקצוץ למילוי..


2

לבשל את האורז המלא עם מים במיקרו עד שמתרכך כ-15 דק'.


3

לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את הכרישה, המילוי של הקישואים, עשבי התיבול, הגזר הבשר והאורז ולבסוף את התבלינים. לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים..


4

להכין את הרוטב בקערה: את עלי המנגולד לרכך במיקרו, לקרוע את העלים לרצועות גסות, את החלק הלבן לקצוץ להוסיף את כל חומרי הרוטב להוסיף את המים ולערבב..


5

למלא את הפלפלים והקישואים לסדר בסיר..


6

לשפוך את הרוטב מעל.


7

לבשל כשעה בחום בינוני.


8

ניתן לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לעוד כ-1/2 שעה בחום בינוני-נמוך, (לא חייבים, זה משדרג את הטעם).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים